Sad
Sad Nieuws 17 december 2004

Geen iPhone, maar toch een Apple / Motorola toestel

Op de website van Forbes vandaag een artikel over de samenwerking van Apple met Motorola. Men is bezig met het maken van een mobiele telefoon die muziek kan afspelen die gekocht is in de iTunes music store.

In de eerste helft van 2005 komt het toestel op de markt. Zowel Motorola als Apple zijn voorstander van naadloze integratie van apparaten en software. Vandaar dat een samenwerkingsverband tussen de twee bedrijven een logische stap was. Het is de bedoeling dat je met de telefoon een klein stukje uit je iTunes muziek bibliotheek kan meenemen. Steve Jobs heeft aangegeven dat het géén alternatief zal worden voor de iPod.

De Motorola / Apple telefoon wordt waarschijnlijk aangekondigd op de Macworld Expo in januari hoewel men daar vaag over doet.

iTunes op een mobieltje… of dit een eerste stap is richting Apple’s eigen iPhone is de vraag, maar het is voor Apple weer een flinke sprong op de consumenten markt, ook ditmaal weer Windows-compatible.

Reageer op artikel:
Geen iPhone, maar toch een Apple / Motorola toestel
Sluiten