Adriaan Mol
Adriaan Mol OMT 25 december 2004

Fijne dagen en een gelukkig 2005!

Alle Mac- en iPod-gebruikers een fijne kerst gewenst!
En natuurlijk een alvast een gelukkig nieuwjaar! Het einde van 2004 nadert, wat zal Apple ons in 2005 weer allemaal brengen? Jij mag het zeggen in de reacties op dit artikel. Eén ding is zeker, het begin van 2005 betekent het begin van de komst van Mac OS X 10.4 (Tiger).

Verstuur een kerstkaartje via mail
Het kan echt, net zoals vorig jaar. We hadden dit misschien een paar dagen eerder moeten melden, maar jullie kunnen het ons hopelijk wel vergeven in deze tijden. Het is immers kerst. Maak je Mac-vrienden dus blij met onze keuze uit kerstkaartjes. Windows gebruikers mogen er natuurlijk ook wel één ontvangen, dat is geen probleem.

Verstuur een MacOSX.nl kerstkaart

Bedankt aan iedereen
Ik wil alle bezoekers en natuurlijk ook de redacteuren en moderators bedanken voor de inzet in MacOSX.nl. Laat MacOSX.nl in het nieuwe jaar weer groeien, want dat hebben we het afgelopen jaar vooral gedaan. We mogen toch wel trots zijn op onze 7.750 en snel stijgend ledenaantal. Met dik meer dan 10.000 bezoeken en 90.000 pageviews per dag zijn wij ontzettend blij! En daarvoor, nogmaals bedankt.

Plannen 2005
Hierboven staan mooie aantallen, maar het is natuurlijk nooit genoeg. In dit jaar zijn er grondige plannen voor MacOSX.nl geboekt. Maar ik verklap nog lekker niks!

Reageer op artikel:
Fijne dagen en een gelukkig 2005!
Sluiten