Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 1 december 2004

Eerste iPod sokken stromen binnen

De eerste iPod sokken stromen binnen… en dat is goed nieuws, want de winter is al in volle gang. MacOSX.nl-lid ee heeft gisteren zijn setje iPod sokken als één van de eerste in Nederland ontvangen. De foto’s van de sokken zijn hier te bekijken.


    De sokken komen in veel felle kleuren.

MacOSX.nl vraagt zich af of iemand al geprobeerd heeft de sok als kleding stuk te gebruiken. Zo ja, plaats de ervaringen dan in de reacties van dit artikel. Wij hebben inmiddels de vraag naar Apple gestuurd wanneer we Apple-sokken kunnen verwachten voor onze voeten. Een hype die voor het oprapen ligt naar mijn mening. Het perfecte kerstkado is te bestellen in de online Apple Store.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eerste iPod sokken stromen binnen
Sluiten