Eerste iPod sokken stromen binnen

Door: Adriaan Mol - 18 reacties

De eerste iPod sokken stromen binnen… en dat is goed nieuws, want de winter is al in volle gang. MacOSX.nl-lid ee heeft gisteren zijn setje iPod sokken als één van de eerste in Nederland ontvangen. De foto’s van de sokken zijn hier te bekijken.


  De sokken komen in veel felle kleuren.

MacOSX.nl vraagt zich af of iemand al geprobeerd heeft de sok als kleding stuk te gebruiken. Zo ja, plaats de ervaringen dan in de reacties van dit artikel. Wij hebben inmiddels de vraag naar Apple gestuurd wanneer we Apple-sokken kunnen verwachten voor onze voeten. Een hype die voor het oprapen ligt naar mijn mening. Het perfecte kerstkado is te bestellen in de online Apple Store.

Reacties

18 reacties
 • Profielfoto
  sedikit

  Fantastisch! Wat een schitterende collectie!Eindelijk zijn ze binnen, wat heb ik zitten wachten , en nu mag ik ze alsnog zomaar kopen!Wat zal ik veel mensen daarmee gelukkig kunnen maken!

 • Profielfoto
  markj

  “in veel vellen kleuren” moet zijn “in veel felle kleuren” neem ik aan?
  entis kledingstuk, maar dat is een beetje muggen ziften geef ik toe

  Wanneer komen de dassen voor de PBs 12″?

 • Profielfoto
  Quaint

  Ik vind ze echt super! Ik ga ze dan ook echt bestellen! Mijn iPod voelt nu al koud aan, laat staan als het echt winter wordt. Binnenkort blijft ie dus lekker warm!

 • Profielfoto
  Sabina

  Fluffy!;)
  Zo heeft je iPodje het nooit koud!:P
  Leuk hoor!

 • Profielfoto
  KAAP

  En gewoon een sok kopen bij de Zeeman mag zeker niet? Waarom zijn deze dure sokken van Apple nu zo leuk wanneer ze zoveel moeten kosten?

 • Profielfoto
  michi_rishi

  ‘En gewoon een sok kopen bij de Zeeman mag zeker niet? Waarom zijn deze dure sokken van Apple nu zo leuk wanneer ze zoveel moeten kosten?’

  Je kunt ook een pc bij de Aldi kopen
  Of zomaar een mp3-speler

 • Profielfoto
  Mark2

  Ik heb zo ook binnen en ze zijn erg lullig maar daarom (misschien) juist weer leuk. Ik geef ze overigens aan mijn personeel als kerstcadeautje dus ik hoef ze niet zelf te dragen. Als er echte sokken van zouden zijn (met Apple flapje of niet) zou ik ze zeker niet dragen. Mijn voeten zijn beter gewend (verwend).

 • Profielfoto
  Tomaat

  misschien een leuk idee om je sokken waarvan je de kleur niet aanstaat een andere macosx.nl leden te verkopen?;)

  *best wel een sok wil maar geen roze enzo hoeft*

 • Profielfoto
  els

  Binnenkort nieuwe rubriek op het macosx.nl forum: mac-breipatronen?

 • Profielfoto
  robbie8

  Hm, kennelijk kan IBM wel genoeg wollen sokken produceren…

 • Profielfoto
  Fat Freddys Cat

  Tgghh… ja, mac-briepatronen… Dat wordt wel ’n volle rubriek!

 • Profielfoto
  arneblk

  Ik kan maar 1 lichaamsdeel bedenken waar die sok een beetje op past. ???

 • Profielfoto
  japser909

  ja en sinterklaas heeft het paard voorzien van enkelwarmers ??? ohja en lekker handig dat er geen raampje inzit om met je handschoenen ff een ander liedje te kiezen :( ja heel fijn allemaal, brij er zelf wel een met raampje:(

 • Profielfoto
  Welles

  Over de sokken heb ik me nog niet echt een mening gevormd, maar ik wil wel ff kwijt dat ik de foto’s van ee in één woord prachtig vind! Complimenten!

 • Profielfoto
  Arno

  Hele ‘coole’ combinatie, die gesokte iPod photo :D

 • Profielfoto
  Fat Freddys Cat

  Tgghh… ja, mac-breipatronen… Dat wordt wel ’n volle rubriek! :D

 • Profielfoto
  Eehhm...

  Wat krijgen we nog meer: een shawl voor je Big Disk, oorwarmers voor je iBook of een lange warme onderbroek voor je AirPort?

  Hee, Gefeli, Ee!

 • Profielfoto
  iSander

  Weer al iemand waar je die sokken in België kan kopen? Of kan je niet anders dan via de Apple stores?