Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 1 december 2004
Leestijd: 1 minuut

Band Aid toch op iTunes Music Store

Apple gaat toch het nummer Do they know it’s Christmas? van Band Aid 2004 verkopen in de iTunes Music Store. Het nummer is voorlopig alleen in de Engelse iTunes Music Store te koop voor de gebruikelijke 79 pence.

Apple wilde het nummer in eerste instantie niet verkopen aangezien het nummer in alle online muziekwinkels verkocht zou moeten worden voor 1,49 pond. Dit tegen het zere been van Apple omdat de regels beslissen dat een individueel nummer 79 pence moet kosten.

Uiteindelijk zijn alle partijen blij. Het goede doel krijgt ook van de succesvolste online muziekwinkel haar 1,49 pond, de koper hoeft bij de iTMS slechts 79 pence te betalen om uiteindelijk toch 1,49 te doneren aan het goede doel en Apple biedt het nummer aan tegen het standaard tarief.

iTunes Music Store (UK): Band Aid – Do they know it’s Christmas?
Discussie in het forum: Band Aid liedje toch wel op iTunes Music Store

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.