Sachin
Sachin Geruchten 5 december 2004
Leestijd: 1 minuut

Apple ‘Mini’ Retail Stores ook in Europa?

Op AppleInsider is een artikel verschenen waarin staat dat Apple in 2005 hun Apple ‘Mini’ Stores zou uitbreiden tot in Europa. Volgens betrouwbare bronnen zou het gaan over ten minste 5 winkels in het Verenigd Koninkrijk.

Dezelfde bronnen beweren dat Apple een vierde grote Apple store zal openen in het Verenigd Koninkijk. De nieuwe winkel zou gevestigd worden in Manchester. Er is reeds een Apple winkel in London en twee andere winkels zijn aangekondigd namelijk een in Birmingham en een andere in Kent.

Tot nu toe bevinden de Apple ‘Mini’ Stores zich in winkelcentra maar binnenkort zouden ze ook kunnen opduiken in luchthavens, internationale treinstations en andere locaties die niet geschikt zijn voor een grotere winkel. De Apple ‘Mini’ Stores hebben een mooi design bestaande uit roestvrij stalen muren en naadloze witte vloeren en plafonds.

In het jaarlijks rapport meldt Apple dat de netto verkoop van hun kleinhandelssegment gegroeid is met 91% tot 1,2 miljard dollar. Het aantal winkels is van 65 in 2003 gestegen tot 86 dit jaar. De verkoop per winkel is met 36% toegenomen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.