Airport Express 6.1.1 en Extreme 5.5.1

Door: addyboy - 11 reacties

Apple brengt Airport Express firmware update 6.1.1 en Airport Extreme firmware update 5.5.1 uit.

[textquote]AirPort Express Firmware Update 6.1.1 features improvements to the AirPort’s hard reset behavior, the reliability of WDS networks when using WPA security, and passive FTP. The update also fixes an issue with certain printers which were no longer recognized by the base station after the 6.1 firmware update was installed.

AirPort Extreme Firmware Update 5.1.1 resolves a potential problem with PPPoE configurations when updating from 5.4 or earlier. Additionally, the update features all of the improvments available from the Airport Extreme Firmware Updater[/textquote]

Ik heb ze zelf nog niet in mijn software updater gezien, maar ze zijn ook via Apple’s site te downloaden.

Airport Extreme firmware 5.5.1
Airport Express firmware update 6.1.1

Reacties

11 reacties
 • Profielfoto
  iAgree

  Spannend hoor na al dat gedoe met 10.3.7 van een paar dagen terug.

 • Profielfoto
  addyboy

  ik heb het net geinstalleerd en er is nog niks mis gegaan..

  Ik had al een tijdje problemen met mijn Airport express, want op willekeurige momenten deed het internet het niet meer en moest ik hem in en uit het stopcontact doen. Het gebeurde niet vaak, maar soms. Ik hoop dat het hiermee is opgelost:)

 • Profielfoto
  martijnvandijk

  ik had hetzelfde probleem als addyboy, hoewel het afhankelijk leek te zijn van het kanaal waarover extreme en express wds deden. ben erg benieuwd vanavond als ik het ga installeren

 • Profielfoto
  Sad

  Express update gedraaid, geen enkel probleem. Ik merk ook geen verbeteringen behalve dan dat ik mijn AirPort printer kan renamen:)

 • Profielfoto
  iAgree

  @Colpolyp , had je dan verbeteringen nodig/verwacht?

 • Profielfoto
  mvdbent

  op Macupdate alleen maar Negatieve berichten over deze Firmware update?
  Ik snap het namelijk ook niet want ik heb nu een Express geconfigureerd met WDS met een SMC en heb 0 problemen. Werkt als een trein en waarom zou ik hem dan op dit moment update?

 • Profielfoto
  iAgree

  Ik denk dat ik ook nog even wacht idd, ook ik heb geen problemen.

 • Profielfoto
  Ewout

  t’ is weer zo’n typische ‘ik merk totaal geen verschil’ update.
  Ik wil spektakel! :p

 • Profielfoto
  macsterdam

  draait prima hier – geen problemen. Phew!:D

 • Profielfoto
  macpro

  Hier nog steeds niet te vinden in Software Update.
  Dus ik wacht lekker nog even.

 • Profielfoto
  Esquare

  @mvdbent: op MacUpdate staan alleen maar Positieve berichten over de Apple AirPort Extreme 5.5.1 update. Twee namelijk. Voor de Apple AirPort Express 6.1.1 is dat niet anders. Eén namelijk. Je moet er wel even op letten dat niet alle reacties betrekking hebben op de laatste versie.

  Aangezien oude versies (dus) wel veel problemen geven, is updaten voor sommige mensen dus niet zo’n gek idee. :)