addyboy
addyboy Nieuws 11 november 2004

Ze zijn er dan toch…

Het was geen ‘hoax’. Geen grapje van Steve Jobs. Ze zijn er nu dus toch. De iPod socks zijn gesignaleerd in de amerikaanse Apple Store. Dat betekent alleen niet dat Apple ze honderd procent serieus neemt:
[textquote]
Forgive us if we’re stating the obvious, but here’s how it works: Just slide your iPod into the sock to keep it safe and warm. Slide it out to dock or change playlists. It’s as easy as… putting on a pair of socks.[/textquote]

Maar al zeg ik het zelf, als Apple fanaat, het is toch wel een slim product. Het houd je iPod warm, zorgt dat er geen krassen op komen, en je kan ze voor alle generaties gebruiken. Misschien ben ik te ver verdiept in Apple en vind ik elk product van ze geweldig, maar ik ga toch lekker een doosje Apple sokken kopen.

Discussie in het forum

Reageer op artikel:
Ze zijn er dan toch…
Sluiten