JeePee
JeePee Nieuws 7 november 2004
Leestijd: 1 minuut

Wiebetech komt met Serial ATA Traydock met Recovery

Fabrikant Wiebetech heeft een Serial ATA TrayDock gepresenteerd, die het mogelijk maakt om Serial ATA drives of standaard IDE drives te mounten via FireWire en die bovendien ‘hot swappable’ zijn. Volgens Wiebetech gaat het hier om een product dat zeer gewild is:

Deze TrayDock wordt toegevoegd aan de lijn MacRecovery-producten van Wiebetech. Het bijzondere aan deze lijn is dat bij ieder product ook het programma Data Rescue van Prosoft wordt geleverd om eventuele verloren data terug te kunnen halen. Niet dat de fabrikant geen vertrouwen heeft in haar eigen producten, maar mocht er iets misgaan, dan is het altijd handig een goed programma bij de hand te hebben.

Data Rescue heeft inmiddels wel bewezen dat het een zeer betrouwbaar programma is, mede doordat het de harde schijf niet probeert te repareren, maar puur gaat voor het redden van de data die er op staat. Hierdoor wordt voorkomen dat de data door een mislukte reparatie alsnog volledig verloren gaat.

De TrayDock van WiebeTech heeft een lage behuizing en heeft een dubbele FireWire 800 aansluiting om eventueel extra apparaten door te kunnen lussen en een enkele USB 2 aansluiting. Meer informatie over de TrayDock kun je vinden bij Wiebetech.

Met dank aan Macpro
Meer informatie: Wiebetech

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wiebetech komt met Serial ATA Traydock met Recovery
Sluiten