JeePee
JeePee Nieuws 18 november 2004
Leestijd: 1 minuut

Virex 7.5 opnieuw uitgebracht

Vandaag heeft McAfee haar antivirusprogramma Virex 7.5 opnieuw uitgebracht, nu echter als Virex 7.5.1. Het voornaamste verschil zit hem in het uitschakelen van de functie om mailboxen automatisch te scannen. Het lijkt erop dat het McAfee niet is gelukt deze functie goed te laten werken na berichten over mailboxen die volledig door het programma zouden zijn gewist, zoals ook eerder op onze site is gemeld. Dit betekent echter niet dat je nu gevaar zou lopen bij het openen van bijlages, alles wat je opent wordt volgens McAfee namelijk standaard gescand door Virex. Ook Apple heeft het programma direct voor haar .Mac-leden beschikbaar gesteld.

Virex 7.5.1 is alleen te koop vanaf 5 licensies of gratis te krijgen wanneer je een abonnement hebt bij .Mac of XS4ALL.

Meer informatie: McAfee, .Mac en XS4ALL

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Virex 7.5 opnieuw uitgebracht
Sluiten