Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 21 november 2004
Leestijd: 1 minuut

Popcorn: DVD’s kopiëren zonder moeite

Vandaag heeft Roxio (de makers van Toast) een nieuw product uitgebracht, genaamd Popcorn. Popcorn maakt het mogelijk om DVD’s te kopiëren naar je harde schijf en vervolgens te branden op een lege DVD. Het komt vaak voor dat originele DVD schijven gebruik maken van een 9 GB dual-layer DVD. Dat betekent dat bijvoorbeeld een film niet op een standaard 4,7 GB DVD schijfje past. Deze software kopieert video, menu’s en alle andere extra’s, vervolgens wordt er een video-compressie overheen gegooid indien nodig om het op een 4,7 GB schijfje te laten passen. Dit gebeurt in de hoogste kwaliteit mogelijk, zodat er weinig tot geen zichtbare kwaliteitsverlies is.

Popcorn kost $ 49,95, voor Toast bezitters kost het $ 29,95.

Popcorn

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.