addyboy
addyboy Geruchten 13 november 2004

Nog kleinere iPods?

Het is komkommertijd. Weinig nieuws over Apple. Daarom heb ik besloten toch even te melden dat er op verschillende sites geruchten gaan over iPods met flashkaarten (in plaats van de mini-harddisks). Deze bronnen zijn over het algemeen redelijk betrouwbaar en melden dat de ‘flash-iPods’ in december in productie zullen gaan, en hun debuut begin 2005 maken.

Er zullen in eerste instantie zo’n 2 miljoen van worden geproduceerd. De ‘flash-iPod’ zal een interface en controls hebben die gelijk zullen zijn aan de huidige click-wheel iPod en iPod Mini. Er wordt verwacht dat deze iPod een opslagcapaciteit zal krijgen die ligt tussen de 256 MB en 1 GB. De prijs is volgens AppleInsider hoogstwaarschijnlijk onder de $200.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nog kleinere iPods?
Sluiten