Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 13 november 2004

MacExpo na 7 jaar terug in Nederland

Nederlandse en Belgische Apple Mac gebruikers kunnen nu vooruitzien naar hun eigen jaarlijkse event: MacExpo Nederland zal van dinsdag 19 tot en met donderdag 21 april 2005 worden gehouden in hal 10 van de Amsterdam RAI.
De show zal naast TINE, The ICT & Networking Event lopen waardoor het grootste jaarlijkse IT event in de Benelux ontstaat.

MacExpo zal een uniek en divers publiek aanspreken variërend van zakelijke gebruikers en creatieve professionals tot consumenten die een nieuwe ‘digital lifestyle’ zoeken. De show zal zich ook richten op potentiële ‘PC-switchers’ en nieuwe Mac gebruikers om duidelijk te maken waarom hun volgende PC een Mac moet worden! Lees verder voor meer informatie.

Exposanten op MacExpo zijn solution providers, dealers en resellers van hardware, software, accessoires en diensten voor het Apple Mac platform gericht op de volgende thema’s:

  • Zakelijke oplossingen van digitale audio en video, digitale fotografie, ontwerp en publicatie, opslag- en netwerk technologie en een keur aan verticale zakelijke toepassingen zoals CRM, ERP, PSA en financiële administratie.
  • Consumenten zullen voor digitale muziek zoals iPod, iTunes en GarageBand komen, om de laatste games te proberen en om het beste te halen uit camcorders en digitale camera’s waarbij hun Mac de ‘digital hub’ is.

MacExpo NL 2005 zal vergezeld worden door een sterke conferentie bestaand uit bijzondere lezingen en betaalde masterclasses – en, net als bij de andere MacExpo’s, zullen veel exposanten gratis seminars en presentaties verzorgen op hun stands.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
MacExpo na 7 jaar terug in Nederland
Sluiten