Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 19 november 2004

Korte rapportage MacWorld Expo in Londen

Ons forum-lid Robin Berg en goede kennis zit momenteel in London en heeft vandaag MacWorld Expo bezocht. Hij heeft voor ons 13 foto’s van de hotste zaken op deze MacWorld Expo in Londen gemaakt en een korte bijschrijving gegeven. Lees dit artikel verder voor de foto’s en meer.


De iPod photo en elke stand waar ze iPod-goodies verkopen zijn meestal onbereikbaar. De iPod is hier nogal populair. Kreeg zojuist een uitnodiging voor een iPod-DJ-party in m’n hand geduwd.


De Bose-iPod-box is mooi en er komt behoorlijk wat geluid uit.


Er is een speciale desk op de apple stand voor de U2-iPod. De handtekeningen staan er echt. De kleuren zijn niet echt mijn smaak, maar voor een beetje U2-fan is dit een absolute must-have


Gave gadget: een zonnepaneel-oplader voor je iPod (voor als je wat langer op pad gaat). Direct zonlicht is niet nodig om ‘m te gebruiken. En ‘t ziet er nog redelijk hip uit ook nog (naast je iPod).


Interessant is nog de Elgato Digital Home. Waar Microsoft een compleet besturingssysteem voor ontwikkelt (en waarvoor je een PC naast je TV moet zetten), doet Elgato hetzelfde met een klein kastje dat draadloos of via een kabel contact maakt met je iLife-programma’s en zo al je iTunes-muziek, iPhoto-foto’s en iMovie-filmpjes op je Mac eenvoudig toegankelijk maakt op je TV. Ziet er erg goed uit.

[textquote]Overall: een mooie beurs, niet echte nieuwtjes, wel professioneel aangepakt. Mooi dat een dergelijke MacWorld naar Nederland komt.

Dat was ‘t. Morgen naar de opening van de Apple store. ‘t Zal daar wel druk zijn (hoorde net dat de eerste fans er nu al voor de deur liggen) dus ik weet niet of ‘t lukt om vrije een Mac te bemachtigen.[/textquote]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Korte rapportage MacWorld Expo in Londen
Sluiten