Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 11 november 2004

Geen video op de iPod Photo? Echt wel!

Of toch niet helemaal? Eigenlijk is videobeeld niets meer dan meerdere plaatjes achterelkaar afspelen. En plaatjes tonen kan de iPod Photo nou net weer wel. Op Engadget hebben ze het voor elkaar. Doormiddel van een filmpje te exporteren in een paar duizend plaatjes achterelkaar en daarna op je iPod Photo te zetten kun je een soort van “filmpje” bekijken. Met het scrollwheel kun je namelijk met een rap tempo door de plaatjes scrollen, waardoor je dus een animatie krijgt. Enige nadeel is dat het wel wat oefenen vereist om het juiste tempo te krijgen.

Echt functioneel is het dus niet. Tenzij je bijvoorbeeld een Quicktime VR afbeelding maakt. Dan kun je doormiddel van de scrollwheel bijvoorbeeld je kamer in 3D laten zien. En dan ben je natuurlijk de man.

Lees hier hoe
Forum discussie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geen video op de iPod Photo? Echt wel!
Sluiten