sky61084
sky61084 Nieuws 22 november 2004
Leestijd: 1 minuut

Arktis Mac Day

Op zaterdag 4 december 2004 organiseert het Duitse arktis.de in zijn bedrijfshal voor de 4de keer een “Mac Day”. Naast Arktis zelf zullen een heleboel standhouders met klinkende namen van de partij zijn: LaCie, WACOM, Route 66, Spymac, Harman/Kardon, … Highlight wordt ongetwijfeld de iPod Special waarbij alle iPod en iPod mini accessoires worden gepresenteerd.

Nu zal je misschien zeggen: wat moet dit nu op een nederlandse site? Wel het gebouw van Arktis waar de “Mac Day” zal plaatsvinden ligt dicht tegen de Nederlandse grens in Rosendahl op 35 km van Enschede.

Praktisch: 4 december 2004 – van 9u00 tot 18u00 – Rosendahl – gratis toegang

Alle info + routebeschrijving

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Arktis Mac Day
Sluiten