Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 5 november 2004

Apple Store beoordelingen wel objectief?

Natuurlijk, het blijft een feit dat de meeste Apple-producten 5 van de 5 sterren verdienen. Sinds kort kunnen bezoekers op de Amerikaanse Store producten beoordelen. Echter, bij Apple-producten gaat dat net iets anders. Deze hebben namelijk standaard al 5 van de 5 sterren. Op de pagina met de regels voor het beoordelen in de Store staat de volgende reden:

[textquote]What is the Apple rating?
We give all Apple products a rating of “5 Apples” because we think they’re great.[/textquote]
Logische verklaring, maar wel een beetje onzeker naar mijn mening. TheRegister ontdekte ook de volgende tekst op deze pagina. Apple heeft deze inmiddels al verwijderd, een screenshot vind je echter nog hier.

[textquote]”Would you trust us to display less than perfect ratings on our own products? We don’t think so!”[/textquote]
We verwachten dat deze functionaliteit later ook op de Nederlandse Apple Store te vinden is.

Reageer op artikel:
Apple Store beoordelingen wel objectief?
Sluiten