Lucas Raggers
Lucas Raggers Geruchten 8 oktober 2004

Nieuwe iPod met kleurenscherm?

Het uiterst betrouwbare ThinkSecret meldt dat Apple op dit moment een nieuwe iPod aan het produceren is. De nieuwe iPod is uiterlijk gelijk aan de 4e generatie iPods maar zal innerlijk een grote verandering doormaken.

Ten eerste zal deze iPod beschikken over de 60 Gb harddisk van Toshiba. Belangrijker verschil met alle iPods die tot nu toe zijn geproduceerd, is dat de nieuwe iPod een kleurenscherm zal bevatten. Hierdoor wordt album cover art op je iPod mogelijk. Maar dat is niet het belangrijkste.

Het zal namelijk mogelijk worden om je iPod te syncen met iPhoto waardoor je op je iPod foto’s kunt bekijken. Het kleurendisplay zal van een hogere resolutie zijn dan dat van de huidige iPods. De fraaiste feauture zal de video out functie zijn. Hierdoor kun je niet alleen je foto’s altijd bij je hebben, maar kun je ze ook laten zien op een televisie.

Deze nieuwe top-of-the-line iPod wordt op dit moment geproduceerd en zal naar verwachting binnen één à twee maanden worden geintroduceerd.

ThinkSecret: 60GB iPod to pack photo-viewing features
Discussie in forum: Nieuwe iPod met kleurenscherm: wat denk je ervan?

Reageer op artikel:
Nieuwe iPod met kleurenscherm?
Sluiten