Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 26 oktober 2004

iTunes Music Store in Europa

Op dit moment geeft Steve Jobs samen met Bono en The Edge een speciale persconferentie in het California Theatre in San Jose, Californië. Steve Jobs zal daar de iTunes Music Store introduceren in de volgende landen: Oostenrijk, België, Finland, Griekenland, Italië, Luxemburg, Nederland, Portugal en Spanje. Daarnaast was de iTunes Music Store al enkele maanden aanwezig in Engeland, Duitsland en Frankrijk.

Op dit moment zijn de nieuwe Music Stores al geopend en hebben de eerste mensen al nummers kunnen kopen. Een los nummer kost 99 eurocent, een heel album kost 9.99 euro. De Nederlandse iTunes Music Store bevat nog maar weinig Nederlandstalige nummers.

Zodra er meer informatie is over het ‘special event’ van Steve Jobs en U2 in San Jose, dan wordt dat hier uiteraard gemeld. Stay tuned!

Forum: iTunes op dit moment in België en Nederland


klik voor een vergroting

Reageer op artikel:
iTunes Music Store in Europa
Sluiten