macpro
macpro Nieuws 26 oktober 2004

iTunes 4.7 beschikbaar

Op de website van Apple kun je de nieuwe iTunes 4.7 al downloaden.

[textquote]Met iTunes kunt u uw eigen digitale muziekbibliotheek maken en uw verzameling digitale muziekbestanden op bijzonder eenvoudige wijze beheren en afspelen. Bovendien kunt u uw eigen audio-cd’s maken en uw muziek naar een iPod, de draagbare muziekspeler van Apple, kopiëren. Als u iTunes installeert voor gebruik in combinatie met een iPod, sluit u na de installatie van iTunes de iPod aan op uw computer met de kabel die bij de iPod is geleverd.

Nieuw in iTunes 4.7
iTunes 4.7 ondersteunt het kopiëren van foto’s naar een iPod photo, biedt de mogelijkheid om dubbele nummers in de bibliotheek weer te geven en bevat andere verbeteringen.[/textquote]

Downloaden kun je hier: http://www.apple.com/itunes/download/

Reageer op artikel:
iTunes 4.7 beschikbaar
Sluiten