iTMS downloads naar honderdvijftig miljoen

Door: Stof - 8 reacties

Nadat gisteren weer werd bevestigd dat de muziekbusiness Apple geen windeieren legt, laat Apple ons vandaag weten dat via de iTunes Music Store (iTMS) inmiddels song nummertje honderdvijftig miljoen is verkocht. Op dit moment gaan in de Music Store gemiddeld zo’n vier miljoen songs per week over de virtuele toonbank, wat gelijk staat aan zo’n 200.000.000 songs per jaar.

De verwachting is dat dit tempo verder zal toenemen wanneer de iTunes Music Store ook voor de rest van Europa geopend wordt. De laatste officiële berichten vanuit Apple zijn dat het nog voor het eind van deze maand zo ver zal zijn! Nog maar heel eventjes geduld dus voor iedereen die niets liever wil dan legaal muziek downloaden.

[textquote]Apple® today announced that music fans have purchased and downloaded more than 150 million songs from the iTunes® Music Store, marking another major milestone for the online music business. The 150 millionth song was “Ex-Factor” by Lauryn Hill and was purchased by Beth Santisteven from Ignacio, Colorado. iTunes users are now downloading more than 4 million songs per week, a rate of over 200 million songs per year. Apple also announced the immediate availability of iTunes gift cards at all Best Buy stores.[/textquote]
Apple: iTunes Music Store Downloads Top 150 Million Songs

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  sjap

  ff 3 nullen erbij? (150.000.000)

 • Profielfoto
  PeterMeeuwsen

  je bent 2 keer een aantal nulletjes vergeten;)

 • Profielfoto
  Stof

  Jemig, al die nullen…. je zou er scheel van gaan kijken.;) Meteen gefixt, thanks! Ook de opmerking van wilfred verwerkt. Zo blijkt haastige spoed weer zelden goed.

 • Profielfoto
  wilfred

  Dit staat er op de Apple-site:
  iTunes users are now downloading more than 4 million songs per week, a rate of over 200 million songs per year.

  In het artikel hier staat echter twee miljoen songs per maand terwijl het dan dus 16 miljoen songs per maand zou moeten zijn. Klein foutje dus.

  Groeten, Wilfred

 • Profielfoto
  html-junky

  legaal mp3’s downloaden Yezzz!!

 • Profielfoto
  Emilio_K

  en wanneer in nl?

 • Profielfoto
  maceddy

  Ja, nu Nederland nog.. Tis al half oktober ???

 • Profielfoto
  DiZk

  Vinyl makes ears happy