sky61084
sky61084 Nieuws 28 oktober 2004

Hou je iPod warm!

Ik werd onlangs reeds geconfronteerd met een mobiele telefoon in een sokje! Trendwatcher in spé Tine Tondeur loopt er al een tijdje mee rond. En op het Special Event van Apple werd het duidelijk dat ook de designafdeling van Apple in Cupertino zeer goed op de hoogte is van de laatste nieuwe trends. En zo werd er een nieuwe accessoire voor de iPod geboren: sokjes voor je iPod! Ze zijn trendy, cool en ze beschermen je iPod tegen eventuele beschadiging. Steve Jobs voegde er nog aan toe:” It’s to keep your iPod warm!”

De sokjes zijn te koop vanaf half november, ze worden verstuurd in een doosje met 6 kleuren en zullen ongeveer $29 kosten. Dit wordt ongetwijfeld een “must have” goodie voor alle iPod bezitters.

Reageer op artikel:
Hou je iPod warm!
Sluiten