MacAttack
MacAttack Nieuws 25 oktober 2004

Apple kondigt Music Store aan op website

Wat je tot nu toe nooit zag op de Nederlandstalige Apple-websites was het bestaan van de iTMS. Nu kan je op de iPod-pagina van de Apple Store volgende tekst terugvinden :

[textquote]“Muziekwinkel bij de hand
De iPod vormt een ijzersterk duo met iTunes, waarmee je eenvoudig je digitale-muziekcollectie kunt samenstellen en beheren. En dankzij de geïntegreerde iTunes Music Store kun je door honderdduizenden nummers en gesproken boeken bladeren totdat je precies hebt gevonden wat je zoekt.”[/textquote]

Voor de Nederlanders was de komst van de iTMS al een vaststaand feit, maar de link hieronder naar de Apple Store zal ook de Belgen bevallen.

Apple Store: iPod

Update
In vele landen is het enkel nog mogelijk via de zoek- of bladerfunctie de iTMS te bereiken. Landen waar morgen dus de iTunes Music Store al zeker zal neerstrijken zijn: Spanje, Noorwegen, Finland, Nederland, Zweden, Japan, Italië, België, Polen, Nieuw Zeeland, Denemarken, Mexico, Ijsland, Zwitzerland, Oostenrijk, Ierland en Canada.

Mac Rumours
Forum-onderonsje

Reageer op artikel:
Apple kondigt Music Store aan op website
Sluiten