Sad
Sad Nieuws 22 oktober 2004

Aanstaande dinsdag iTunes Music Store in Nederland?

Op diverse sites is het nieuws verschenen dat Apple hard bezig is met het plaatsen van Nederlandse artiesten in de database van de iTunes Music Store (iTMS). Nummers van o.a. Frank Boeijen, André Hazes en BZN zijn er al te vinden.

Daarnaast is er op 26 oktober een speciaal Apple Event met U2 in de USA. Misschien gaat men niet alleen een speciale U2 iPod presenteren, maar ook de pan-european iTMS; de muziek winkel voor de Europese landen die nu nog geen toegang tot de store hebben.

Gebruikers van oudere versies van iTunes (onbekend welke versie precies) krijgen inmiddels een melding dat ze moeten updaten naar versie 4.6, zo meldt Apple Insider. Dit kan ook duiden op nieuwe ontwikkelingen in de iTMS.

Kortom: alles wijst er op dat we vanaf dinsdag eindelijk kunnen gaan genieten van de iTMS!

Bronnen: nu.nl, ZDNet.nl, Apple Insider.
Forum topic: hier.
Met dank aan tips van: Elstar, gretver, Deckard.

Reageer op artikel:
Aanstaande dinsdag iTunes Music Store in Nederland?
Sluiten