MacAttack
MacAttack Nieuws 22 september 2004

Sony zet mp3 in als ultieme wapen tegen de iPod

Sony gaat in zijn spelers binnenkort ondersteuning voor MP3 toevoegen. In de strijd om de beste speler na de iPod te worden ziet Sony het nut van MP3 eindelijk in. De markt van digitale muziek dreigt Sony achterop te doen hinken en MP3-ondersteuning zou dit moeten helpen voorkomen.

Tot nu toe werkte Sony enkel met het Atrac-formaat terwijl MP3 nog steeds het meest populaire formaat is en door bijna alle muziekspelers wordt ondersteund. Sony geeft nog geen concrete gegevens over hoe en wanneer, maar de eerste apparaten met MP3-ondersteuning aan boord zouden flashplayers moeten zijn.

Ook Microsoft heeft aangekondigd in hun multimedia-speelgoed ondersteuning te bieden voor MP3. Blijkbaar heeft deze officieuze muziekstandaard zijn laatste loodje nog niet gelegd.

Cnet : Sony to support MP3

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sony zet mp3 in als ultieme wapen tegen de iPod
Sluiten