MacAttack
MacAttack Geruchten 14 september 2004

Paul McCartney binnenkort mee aan het roer van Apple?

Steve Jobs zal binnekort zijn idolen mee aan tafel hebben, als we de geruchten toch mogen geloven over “the biggest settlement anywhere in legal history”. Zoals reeds eerder gemeld zijn The (niet meer zo swingende) Beatles niet zo blij met heel het muzikale gebeuren rond Apple. Jaren geleden waren zij overeen gekomen dat Apple zich niet zou begeven op het terrein van alles wat met muziek te maken heeft onder de merknaam Apple.

Apple zou heel de zaak met Apple Corp (zo heet de firma van De Kevers) buiten de rechtbank willen afhandelen en dat zou volgens de juristen wel eens om getallen kunnen draaien die duizelingwekkend zijn. Een niet ondenkbeeldig scenario is dat Apple Corp (eigendom van een paar ex-lsd promoters) een belangrijk aandeelhouder wordt in Apple. Een zitje voor Sir Paul McCartney en Ringo Starr in de bestuursraad is dan zeker niet uitgesloten.

Naar verluidt galmt er uit het kantoor van Steve tegenwoordig nog maar één nummer, namelijk “Yesterday”

Forbes : Beatles’ suit could upset the Apple cart

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Paul McCartney binnenkort mee aan het roer van Apple?
Sluiten