AirPort-kaart-update 2004-08-31

Door: Adriaan Mol - 6 reacties

Gisteren nacht is er een Airport update door Apple uitgeracht. Meer informatie en installatie kun je vinden door naar het Apple-menu te gaan en kies voor “Software Update”.

[textquote]AirPort-kaart-update 2004-08-31 verbetert de betrouwbaarheid in gemengde omgevingen met zowel 802.11b- als 802.11g-verbindingen. Deze update wordt aanbevolen voor iedereen die een voor AirPort geschikte computer gebruikt waarop AirPort 3.4 of hoger is geĂ¯nstalleerd (inclusief AirPort 4.0).[/textquote]
Airport

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  pbgerard

  ik had eerst het signaal niveau wat niet 100 procent was twee blokjes te weinig. nu vol en op de 1e verdieping nu ongeveer drie blokjes meer dus een perfecte update met mijn powerbook G4 en een airport express

  greeetzzzz gerard

 • Profielfoto
  ePod

  Dat is erg goed om te horen. Ik vond de ontvangst van mijn Alu PowerBook al tegenvallen op bepaalde plekken in huis… ten opzichte van mijn vorige Macs (iBook G4 & PowerMac G4). Vanavond even installeren…

 • Profielfoto
  Big Mac

  Ik moet het nog even proberen ! Maar het vooruitzicht is ok dus !

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Mooi hoor. Maar het maakt bij mij helemaal niets uit. Die laatste twee blokjes halen we nog steeds niet.

 • Profielfoto
  yehzap

  Op mijn G5, die op slechts 4,5 m1 van mijn AE staat, zie ik slechts 2 streepjes, hetzelfde als voor de update. PB800 wel beter. Kan ik het bereik van de G5 verhogen? Het kanaal staat op automatisch.

 • Profielfoto
  markclausing

  je kan proberen handmatig een kanaal in te stellen. Bij mij hielp het iets.
  De update zorgt ook voor een iets betere ontvangst, maar nog steeds is die slecht ivm met een iBook.