JeePee
JeePee Nieuws 31 augustus 2004

Virex 7.5 verwijderd van .Mac!

Apple heeft de nieuwe versie van Virex, versie 7.5 die laatst aan .Mac was toegevoegd, gisteren weer verwijderd. In ons forum schreef Loek Jehee al dat zijn complete Inbox in Eudora door Virex 7.5 was gewist. Ook op MacFixit was dit probleem terug te vinden. Nu wordt op MacInTouch en MacFixit dus gemeld dat Apple Virex 7.5 heeft teruggetrokken en op dit ogenblik 7.2.1 weer aanbiedt als Antivirus. Op MacFixit worden nog meer problemen met Virex 7.5 genoemd die Apple deden besluiten de betreffende versie terug te trekken.

Let op: Apple raadt iedere gebruiker die versie 7.5 heeft geïnstalleerd, deze te verwijderen!

Met dank aan Loek Jehee.
MacFixit
MacInTouch

[textquote]Due to customer feedback and technical issues currently under investigation, we have temporarily discontinued distribution of Virex 7.5 from McAfee until further notice. Virex 7.2.1 is available from the Virex pages at www.mac.com and in the Software folder of your iDisk. If you have Virex 7.5 currently installed we recommend you uninstall it now by downloading and double-clicking this script.[/textquote]
Het uninstall-script zit ook bij de Diskimage van Virex 7.5, dus mocht je 7.5 gedownload en geïnstalleerd hebben, dan ben je als het goed is ook in het bezit van het betreffende script.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Virex 7.5 verwijderd van .Mac!
Sluiten