Pieter Coolsma
Pieter Coolsma Nieuws 19 augustus 2004

Skype komt naar de Mac

In korte tijd is Skype in de Windows wereld erg populair geworden. Skype is een gratis en eenvoudig programma waarmee je binnen enkele minuten overal ter wereld gratis kunt bellen. Skype, gemaakt door de ontwikkelaars van KaZaA, gebruikt innovatieve P2P (Peer-to-Peer) technologie om verbinding te maken tussen jou en andere Skype gebruikers. Inmiddels is er ook een Linux versie van dit programma. Een Mac OS X versie werd al verwacht, want de firma zocht al enige tijd een Mac OS X programmeur.

Inmiddels is er achter de schermen hard gewerkt blijkbaar. AppleInsider meldt dat er nu een beta versie beschikbaar is gesteld voor een aantal gebruikers. Een publieke beta versie wordt binnen 2 maanden verwacht. Hierdoor wordt bellen met Windows- en Linux-gebruikers een stuk makkelijker.

Reageer op artikel:
Skype komt naar de Mac
Sluiten