Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 4 augustus 2004

Negatief downloadadvies: iPhoto 4.0.2

Afgelopen maandag bracht Apple een update uit voor iPhoto, versie 4.0.2. De update die te downloaden was via Apple’s website en via ‘Software Update’, is vandaag stilletjes teruggetrokken en is niet meer te downloaden.

Apple geeft geen redenen voor deze actie, maar het schijnt alles te maken te hebben met een nieuwe bug veroorzaakt door deze laatste update. Wanneer je iPhoto afsluit, verschijnt de gevreesde beachball (beter bekend als wheel of death) en duurt het eindeloos voordat iPhoto daadwerkelijk afsluit. Niet iedereeen heeft overigens last van dit verschijnsel.

Advies voor alle mensen die iPhoto 4.0.2 nog niet hebben geinstalleerd: niet downloaden, niet installeren. Apple komt waarschijnlijk binnen enkele dagen met een nieuwe update die dit probleem verhelpt.

Reageer op artikel:
Negatief downloadadvies: iPhoto 4.0.2
Sluiten