Sachin
Sachin Nieuws 8 augustus 2004

MSN Web Messenger ook voor de Mac?

MSN Web Messenger Beta is een interessant project van Microsoft waardoor iedereen in de toekomst met een webbrowser gebruik zal kunnen maken van hun Messenger diensten zonder dat er een extra programma geïnstalleerd moet worden. Enkel een computer met Internet connectie en een geschikte webbrowser is vereist. Redmond heeft deze dienst waarschijnlijk in het leven geroepen om te concurreren met projecten zoals eMessenger.

Uiteraard werkte dit zonder probleem onder Windows XP + Internet Explorer maar de vraag is of wij – Apple users – ook al gebruik kunnen maken van deze Beta. Als test heb ik ingelogd op de dienst via Safari 1.2.2, Camino 0.8, Internet Explorer 5.2.3 en Opera 7.5 voor Mac. Met Safari kan je wel inloggen maar jammer genoeg niet chatten. Met zowel Camino, Internet Explorer als Opera ging dit vlekkeloos!

Het is een spijtige vaststelling dat de dienst nog niet bruikbaar is met Safari maar uiteindelijk is dit nog maar een Beta. Nu nog wachten op de definitieve versie die hopelijk Safari wel zal ondersteunen. Al kun je je misschien afvragen of Microsoft wel Safari wíl ondersteunen.

MSN Web Messenger Beta
Discussie in forum

Reageer op artikel:
MSN Web Messenger ook voor de Mac?
Sluiten