Sachin
Sachin Nieuws 10 augustus 2004

iTunes Music Store biedt meer dan 1.000.000 liedjes aan

Vandaag meldt Apple dat ze de mijlpaal van meer dan een miljoen beschikbare songs gehaald hebben in de Amerikaanse iTunes Music Store (iTMS). De iTMS is de eerste en enige legale muziekdienst met zo een uitgebreide database en blijft daarmee dus ook de grootste online muziekwinkel.

Om dit te bereiken heeft Apple zowel contracten getekend met de 5 grote labels als met 600 onafhankelijke muziekmaatschappijen. Hans van Breukhoven zal vanavond dus nog wat extra CD’tjes moeten rippen, want in zijn vandaag geopende FreeDownloadShop zitten er nog maar 250.000. Helaas is nog steeds geen exacte datum bekend waarop de Benelux ook zal kunnen genieten van dit grote aanbod.

iTMS persbericht

Reageer op artikel:
iTunes Music Store biedt meer dan 1.000.000 liedjes aan
Sluiten