Apple bundelt Pro applicaties in Production Suite

3 reacties

Apple heeft vandaag laten weten dat het drie van z’n populaire Pro-applicaties voortaan ook als bundel zal gaan verkopen. De applicaties Final Cut Pro HD, DVD Studio Pro en Motion zijn vanaf nu gezamenlijk verkrijgbaar als Production Suite voor een prijs van €1.399 (een upgrade kost €749). Wanneer je de applicaties los zou kopen, dan zou je in totaal een kleine €1.900 armer zijn. Een mooie gelegenheid om flink te besparen dus, wanneer je van plan bent alledrie deze Pro applicaties te gebruiken.

Tegelijkertijd met de introductie van de Production Suite heeft Apple bekend gemaakt dat Motion vanaf nu daadwerkelijk beschikbaar is. De applicatie voor het ontwerpen en produceren van animaties was al aangekondigd op de NAB beurs eerder dit jaar, maar gaat nu dus ook echt over de toonbank.

Apple Production Suite
Motion forum discussie

Update: Bij MacWorld is te lezen dat Motion te kampen heeft met diverse kleine bugs, waarvoor Apple al enkele knowledge base documenten heeft gepubliceerd.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  error

  Ik heb het niet nodig… maar 1.399 euro voor een dergelijke professionele bundel is echt een koopje. Goeie aktie van Apple.

 • Profielfoto
  Spongebob

  jaja, want als er actie te voeren is, zijn wij erbij… :D

 • Profielfoto
  Martino

  Grrr. Update vanuit FCP is te doen… alleen ik heb geen FCP, wel DVD SP3…. da’s bokke!