Sachin
Sachin Nieuws 13 augustus 2004

Airport Express copycat

Bij AnandTech is er een review verschenen over de Creative Labs Sound Blaster Wireless Music. Dit toestel biedt de mogelijkheid om muziek door te zenden vanaf een PC naar een stereo-installatie via het draadloos netwerk. Waar hebben we dit nog gehoord?

De Sound Blaster Wireless Music is voorzien van een afstandsbediening met LCD display. Jammer genoeg is de afstandsbediening erg onhandig wegens zijn grote afmetingen. Een ander nadeel is de tijd tussen het veranderen van nummer en het spelen van de muziek die kan oplopen tot meer dan 9 seconden. Het configureren en installeren van de software is ook redelijk omslachtig. Dit toestel werkt niet met een Mac maar dit is misschien maar best ook.

In de USA is het toestel te koop voor rond de $200. Dit is een stuk duurder dan Apple’s Airport Express.

Reageer op artikel:
Airport Express copycat
Sluiten