Virtual PC verder uitgesteld

8 reacties

Diverse sites melden dat Microsoft Virtual PC 7 heeft uitgesteld tot oktober 2004. De reden die MS geeft voor de vertraging is dat ze willen wachten op Windows XP Service Pack 2 om die meteen mee te leveren met Virtual PC. Service Pack 2 voor XP is erg belangrijk voor Microsoft omdat daarin veel aandacht is besteed aan het verbeteren van de veiligheid van Windows.

Virtual PC 7 staat hoog op het verlanglijstje van veel PowerMac G5 bezitters, omdat dit de eerste versie zal zijn die de G5 processor ondersteunt. Opvallend genoeg betekent dit dus dat deze Mac-gebruikers met smart zullen gaan wachten op de volgende update van Windows… Iets wat we nog niet vaak hebben meegemaakt.

[textquote]”We wanted to touch base regarding the timing of Virtual PC for Mac Version 7. As you may know, Virtual PC 7 ships with Windows XP both in a box by itself as well as in the Office 2004 for Mac Professional Edition. We are waiting for the release of Windows XP SP2 in order to offer the most recent, most secure version of Windows XP to our Virtual PC for Mac customers. Windows XP SP2 release has moved to August, which has impacted our schedule. Based on this, we anticipate that Virtual PC 7 with Win XP Professional and Home will release to manufacturing in September and be on store shelves by early October. Virtual PC 7 with Windows 2000 and the Standalone and Upgrade versions will be available a few months after this debut. Should the Windows XP SP2 release date change the Virtual PC 7 availability date will change accordingly”.[/textquote]
AppleInsider: Virtual PC 7.0 delayed into October
MacCentral: Microsoft: Virtual PC 7 coming this October

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  Sad

  Godallemachtig wat is M$ toch een kak-bedrijf.
  Ik zit al eeuwen te wachten!! Met een simpele aanpassing werkt VPC6 ook op de G5 waarom doen ze dat dan niet effe??

  XP service pack 2 komt pas in 2098 uit volgens mij. Ik wil niet eens XP draaien op VPC dus waarom de f*ck moeten we daar op wachten?! Tis nothing but a damn lame excuse. Pfff…….

 • Profielfoto
  himac

  ik snap niet welke ??ÎÌÓvËÎÁ„Êaßd ËÈÈÊ„ nou op VPC wachT!
  is zo sloom als dikke shit, ik ga nu naar Middelbare school. nou laat ze stikken met die lelijke computers die ze daar hebben, en het huiswerk dat k op CD krijg!

  COLPOLYP heeft zeker gelijk!

  ik wil NIETS van dat ?‡™ËÁÊŇ™?°‡Å bedrijf meer op me Mac hebben!
  zelfs niet het kleinste [email protected]!

  :angry:

 • Profielfoto
  japser909

  alleen al notepad is een prachtig programma om op vpc te draaien !!! :D

 • Profielfoto
  Pieter Coolsma

  Je moet toch ooit eens een schijfdefragmentatie programma draaien. Onder OS X hoeft het niet meer. Dus VPC dan maar om die schijf te defragmenteren… :p

 • Profielfoto
  papa

  Dit schiet niet op. Connectix had allang een nieuwe versie uitgebracht…Waarom moest Microstront nou zo nodig Virtual PC hebben? En wat is er met Connectix gebeurd na de overname? Hebben ze zichzelf opgeheven nadat Virtual PC voor veel geld werd verkocht…:(

 • Profielfoto
  bassbug

  Wat dacht je van de zoete geur van geld en lekker luieren?

 • Profielfoto
  VOID

  VPC is buitengewoon noodzakelijk als je websites ontwikkelt op de Mac. Ik wil absoluut niet zo’n PC-bak in m’n huis, dus test ik op een Powerbook m’n sites op zowel 98 als XP (iets wat op een PC niet eens kan!) Het enige wat ik doe is op de ververs-knop klikken in Explorer. Die service-pack mogen ze wat mij betreft dus ergens in douwen. Geef mij VPC 7 voor op m’n G5, want als m’n Powerbook het begeeft kan ik niets meer (VPC 6 draait zo ongeveer niet onder OSX, dus ik moet een OS9 bootable Mac hebben.)

 • Profielfoto
  snipper

  Intussen is het bijna december… Het ‘uitgesteld tot oktober’ is, volgens de bekende regels van M$ dus ouderwets herverher-uitgesteld.

  Als ik het goed begrijp is Windows XP Service Pack 2 sinds gisteren uit, dus kom maar op met die VPC 7 die op de G5 draait!