Nu al Widgets voor Dashboard beschikbaar

2 reacties

Tiger, de opvolger van Mac OS X 10.3 alias Panther is nog niet eens uit en software ontwikkelaars gaan al aan de slag. Logisch eigenlijk, want veel ontwikkelaars hebben de preview van Tiger al in handen.

Inmiddels zijn er al 11 extra Widgets gemaakt voor Dashboard. Deze zijn gratis te downloaden op The Dashboarder. Een voorbeeld is de “Dictionary Search Plus”, waarmee je door vele websites zoals Google en Mac OS X Hints kunt zoeken. Daarnaast kun je ook een countdown naar de Mac Expo in Parijs downloaden, of uiteraard gewoon Snake op je bureaublad spelen.

Kortom, verwacht in de loop van de tijd een grote variatie aan widgets voor Dashboard. De potentie heeft het zeker. Een screenshot voor de eerste indruk is te vinden in ons Foto Album.

Tip gevonden in ons forum: Nieuwe gadgets voor Dashboard Tiger 10.4

Reacties

2 reacties
 • Profielfoto
  Gans

  Dat ze zo snel zijn met het uitbrengen van widgets betekent dat ze, zoals Apple zelf ook al zei, waarschijnlijk zeer makkelijk te programmeren zijn. Dat belooft veel voor de toekomst

 • Profielfoto
  Anoniem

  Je kunt ze zelfs al uitproberen, ook al heb je 10.4 nog niet. Download bijvoorbeeld de JEarthCam en doe dan Show Package Contents via control-click. Nu kun je de html file openen en voila. Dit werkt zelfs op een PC;-)

  – Koen.