Adriaan Mol
Adriaan Mol OMT Specials 13 juli 2004

MacOSX.nl Shop: Leuke Airport Express aanbieding

Voor de mensen die het vooralsnog niet in de gaten hebben gehad, MacOSX.nl heeft ook een online shop. Sinds de lancering hiervan zijn veel dingen veranderd. We hebben vooral onze focus gelegd op de prijzen, leveringen en order afhandelingen. De verkoopafdeling is daarom sinds de lancering stukken verbeterd. Kortom, we doen er alles aan om een zo goed mogelijke online shop te worden. We bieden sinds kort ook een veel groter assortiment aan, je kunt bijvoorbeeld ook digitale camera’s vinden.

Airport Express aanbieding
We verwachten de Airport Express ergens in de 2e of 3e week van augustus. We weten zeker dat de Airport Express populair zal gaan worden. Daarom kunnen mensen ‘m nu al in onze shop bestellen, maar we doen er nog een schepje bovenop. Hij is bij ons te koop voor € 111,- excl. BTW. Daarnaast doen we de Airport Express Stereo Connection Kit erbij voor maar € 36,00,- excl BTW. Een waardevolle aanbieding, en daarom waard om hier te vermelden vond ik zelf.

Win een iPod!
Nog een leuke, als je bij ons in de shop iets bestelt is je factuur (indien hoger dan € 50,- excl. BTW) ook meteen een lotnummer voor een zilveren iPod. 5 augustus zullen we de iPod verloten en als klap op de vuurpijl ga je dan ook nog eens met mij op de foto!

MacOSX.nl Shop

Reageer op artikel:
MacOSX.nl Shop: Leuke Airport Express aanbieding
Sluiten