omt_admin
omt_admin OMT Specials 9 juli 2004

MacOSX.nl lanceert Muziek Album

Vandaag geeft MacOSX.nl een nieuwe dimensie aan de nu al grootste Mac-community binnen de Benelux: Met het Muziek Album kunnen MacOSX.nl-leden nu hun muzikale creaties uitwisselen via een nieuw, makkelijk te gebruiken deel van de website.

Ben jij een professioneel muzikant of enthousiast hobbyist en wil jij je muzieknummer delen met de andere bezoekers van MacOSX.nl ? Of ben je benieuwd wat professionals en hobbyisten op hun Mac in elkaar zetten ? Haast je dan snel richting de nieuwe knop in de MacOSX.nl-navigatiebalk: Muziek.

Het Muziek-album voorziet ieder MacOSX.nl-lid van een simpel en recht-door-zee interface voor het insturen van een eigen muzikale creatie in MP3- of AAC-formaat met een maximale bestandsgrootte van 6 MB. Ook kun je aangeven van welke softwarepakketten je gebruik hebt gemaakt, zoals GarageBand of Reason. Wil je je nummer eerst onder de MacOSX.nl-bezoekers vrijgeven ? Dan kun je ervoor kiezen om je nummer alleen door MacOSX.nl-leden te laten beluisteren.

Valt jouw nummer goed in de smaak, zul je dat vrij snel merken. Het MacOSX.nl-Muziek Album maakt het immers mogelijk voor ieder MacOSX.nl-lid om het nummer dat hij heeft beluisterd, te beoordelen. Ook kunnen leden hun mening achterlaten, net als bij ons eerder gelanceerde Foto Album.

Het Muziek Album is overzichtelijk en makkelijk te bekijken. Zo kun je op specifieke artiest of genre bladeren en het album doorzoeken op trefwoord. Wil je een nummertje horen, kun je die direct in iTunes afspelen. Vind je een nummer te gek, dan kun je hem downloaden en opslaan.

Met het Muziek Album en het Foto Album blijft MacOSX.nl werken om Nederland’s grootste en meest veelzijdige gemeenschap te blijven van Mac-gebruikers voor de uitwisseling van hun ideeën, problemen en creaties. Ben je nog geen lid, dan wordt ’t tijd dat je je registreert!

Veel plezier!

Reageer op artikel:
MacOSX.nl lanceert Muziek Album
Sluiten