Adriaan Mol
Adriaan Mol OMT Specials 10 juli 2004

MacOSX.nl introduceert de Applet

Gisteren kwamen we met een leuke uitbreiding, namelijk een “Muziek Album“. Hier kan iedereen die lid is van onze site hun zelfgemaakte nummers op zetten. En dit blijkt nu al een succes, want in nog geen 30 uur zijn meer dan 65 nummers geplaatst en zijn er bij elkaar op het moment van schrijven 5.812x nummers afgespeeld. Iets om trots op te zijn denk ik.

Voor de liefhebbers hebben we nu een beta versie beschikbaar van onze MacOSX.nl Applet. Dit is een stukje gereedschap waarmee je de laatste nieuwtjes en forum berichten op je desktop kunt zetten. Dit programmaatje is gemaakt door P|n. Vooralsnog hebben we de Applet alleen in Panther getest en werkt hij hoogstwaarschijnlijk niet in Jaguar. Verder is de Applet goed door ons getest, dus we verwachten ook niet veel fouten meer te vinden. We hebben nog leuke plannen voor de opvolgende versies, maar heb je suggesties of opmerkingen plaats deze dan als reactie op dit artikel.

Om deze Applet te kunnen gebruiken, moet wel de BSD Subsystem zijn geïnstalleerd. Mocht de Applet niet werken, is dit onderdeel van Mac OS X te vinden op CD1 van Panther of Jaguar.

Download de MacOSX.nl Applet

Reageer op artikel:
MacOSX.nl introduceert de Applet
Sluiten