Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 1 juli 2004
Leestijd: 1 minuut

iTunes Music Store tegen de 100 miljoen aan

Je kunt nu live op www.apple.com kijken hoeveel iTunes Music Store nummers Apple heeft verkocht. Ze zitten op moment van schrijven op 94.505.029 verkochte nummers. Dit is al lekker dicht tegen de 100 miljoen aan waar Apple al enige tijd naar streeft.

[textquote]“As we approach the unprecedented milestone of 100 million legally downloaded songs, we want to thank our customers who have made the iTunes Music Store such a stunning success,” said Apple CEO Steve Jobs. “iTunes is pulling even further ahead of its competitors, and it’s all due to the wonderful customers we have.”[/textquote]
Om dit te vieren geven ze 50 iPods, een 17-inch PowerBook en 10.000 gift certificaten weg. Nadat de 95 miljoen is bereikt krijgt elke 100.000e koper van een liedje een 20GB iPod. De persoon die het 100 miljoenste nummer op de iTunes Music Store download zal helemaal blij zijn. Deze krijgt namelijk naast een 17-inch PowerBook, ook een 40GB iPod, maar (en dit is zeker niet te vergeten) ook nog eens een gift certificaat van 10.000 nummers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.