Adriaan Mol
Adriaan Mol OMT Specials 20 juli 2004

iSurvive van Macbillboard

Macbillboard heeft speciaal voor MacOSX.nl een eigen bureaublad-afbeelding gemaakt. Eigenlijk is het meer dan een afbeelding, maar meer een zogenaamde “playground”. Het is namelijk bureaublad-afbeelding waar ook “icon set” bij zit. Dit zijn Mac OS X iconen die je kunt plaatsen op je desktop. Op deze manier kun je je eigen bureaublad indelen. Leuk speelgoed!

[textquote]De titel van de desktop (ik noem dit soort desktops nu playgrounds) is “iSurvive”. Oftewel. Op een onbewoond eiland hou je het prima uit, zolang er maar een Mac aanwezig is. De iMac is overigens voorzien van een accu en met Airport en een satelietverbinding kun je ook nog eens lekker internetten. Ik hoop dat de MacOSX lezers het leuk vinden. — aldus Erik Hammink van Macbillboard[/textquote]

Macbillboard.com
Download de desktop
Download icon set 3

Reageer op artikel:
iSurvive van Macbillboard
Sluiten