Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 20 juli 2004

Airport Express: de teleurstellingen waar?

De eerste exemplaren van de Airport Express zijn geleverd en we horen verschillende geluiden dat het niet mogelijk zou zijn om de Airport Expres voor meerdere dingen tegelijk zou kunnen gebruiken. Zo zou je niet de Airport Express als draadloos netwerk en als verbinding tussen iTunes en je stereo-installatie kunnen gebruiken. Echter, in pagina 18 van de AirPort Express Setup Guide (1MB) lezen wij toch echt duidelijk dat dit wél mogelijk is. Deze eerste gebruikers hebben het dus mis.

De Airport Express is overigens gewoon goed als alleenstaand station te gebruiken. Echter, het vergroten van je netwerk met de Airport Express kan alleen met het draadloze netwerk van een Airport Extreme of Airport Express-station.

Update: Inmiddels hebben wij contact opgenomen met Apple, die kon ons bevestigen dat het gebruiken van een draadloos netwerk en het streamen van muziek naar je stereo gewoon tegelijk mogelijk is.
Update: Om verwarring van de Airport Express en de AirPort Express Setup Guide te voorkomen en echte gebruikers ervaringen c.q. tips te lezen zie xlr8yourmac.com.

Reageer op artikel:
Airport Express: de teleurstellingen waar?
Sluiten