JeePee
JeePee Nieuws 14 juni 2004
Leestijd: 1 minuut

‘Nieuwe Beta van Virex 7.5 komt deze week’

Via de Virex-Beta-Discussion-List (een lijst van de fabrikant van Virex waar je je op kunt abonneren, zodat je vragen kunt stellen, je ervaringen kunt melden en suggesties kunt geven) werd door de fabrikant gemeld dat deze week de tweede Beta van Virex 7.5 uitgebracht zal worden.

Deze Beta zal waarschijnlijk beter met Panther compatible zijn, aangezien de eerste beta voortdurend op de achtergrond bezig bleef en ondertussen eindeloze foutmeldingen genereerde. Hierdoor bleef Virex veel van de processor vragen en vertraagde het systeem. Ook gaf Virex steeds dubbele meldingen. Onder Jaguar draaide de eerste Beta een stuk beter.
Hopelijk geeft de nieuwe Beta minder problemen, zodat een uiteindelijke versie niet meer zo lang op zich hoeft te laten wachten.

De uiteindelijke versie zal een enorme stap voorwaarts zijn in vergelijking tot de huidige versie 7.2, aangezien Virex 7.5 automatisch op de achtergrond de boel in de gaten kan houden, regelmatiger updates uitvoert en volgens de fabrikant op meer scant dan alleen virussen:

De uiteindelijke versie van Virex 7.5 zal over een poosje zeer waarschijnlijk voor .Mac- en XS4All-abonnees gratis te downloaden zijn en tot die tijd kan iedereen de Beta gratis proberen.

McAfee Beta Program

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.