iMac G5 op komst?

9 reacties

Eerder deze week werd bekend dat er een nieuwe revisie van de Power Mac G5 aan zit te komen. De plaatjes uit de vernieuwde service manual zijn al op internet te vinden. Alleen wat de specificaties worden is nog onduidelijk.

AppleInsider meldt nu ook dat de huidige serie iMac G4 bijna end-of-life is. Er worden geen voorraden meer gemaakt. Normaliter betekent dit dat er een nieuwer model aan zit te komen. De geruchten zijn volgens AppleInsider groot dat er een iMac G5 aan zit te komen. Vermoedelijk voorzien van een 1,6 Ghz G5 processor.

Of deze al tijdens de komende WWDC zal worden gepresenteerd is nog onzeker.

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  passenger

  Zou me erg verbazen, omdat de G4 nog tot 1,5 GHz kan. Dat er wat nieuws komt, lijkt me logisch. G5 iMac pas in januari schat ik.

 • Profielfoto
  LoveBug356

  Nee, ik denk dat er wel een iMac G5 zit aan te komen. Ze kunnen nog een G4 er in steken maar ik denk dat ze dat gaan houden voor de eMac reeks.

  Niet vergeten dat ze op de PC markt ook vooruit gaan. de 64 bits processoren van AMD en Intel zijn ook naar de comsumenten aan het komen. Apple profileert hun iMac als een comsumenten computer dus dan vind ik het tijd dat daar ook een 64 bits in komt. Als ze maar om het jaar een upgrade doen moeten ze toch een beetje in de toekomst denken.

 • Profielfoto
  senne
 • Profielfoto
  Ganymedus

  I do hope so.:)

  Senne, ach het maakt toch niet uit wie wat het eerste zegt, het is geen wedstrijdje toch?

 • Profielfoto
  senne

  .. nee, tuurlijk ni

 • Profielfoto
  ParadoX

  Dan zal de iMac er wel anders uit gaan zien, want hoe willen ze die G5 koelen?…tenzij er natuurlijk zo’n G5 Chip van de nieuwe generatie ingaat (een kleinere)

 • Profielfoto
  imar

  Ik zag dat AppleInsider de foto’s heeft weggehaald. IS er een vroege vogel die ze toevallig z’n browsercache heeft staan???

  Was toch al van plan om een nieuwe iMac aan te schaffen. :p

 • Profielfoto
  sjap

  Bij MacRumors.com staan ze nog in het forum:

  http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=74113&page=2&pp=25

  Dat Apple Legal ze heeft laten verwijderen is volgens mij wel een teken dat ze echt zijn.

 • Profielfoto
  Turbanus

  Je kunt legaal en illegaal “lekken”. In het tweede geval heb je dubbel plezier.