Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 8 juni 2004

Feit en fictie vieren hoogtij in Appleland

De geruchtenmolen is op volle toeren gaan draaien in Appleland. Gisteren vloog de vlam in de pijp toen de Airport Express werd geintroduceerd. Er werden allerlei mogelijke relaties tussen geruchten gelegd met als uitkomst enkel nog meer geruchten.

Toch heeft Steve Jobs op een conferentie opgezet door de Wall Street Journal ook nog enkele pikante uitspraken gedaan die niet afgedaan mogen worden als geruchten. Steve Jobs zei namelijk trots te zijn op alle producten die Apple heeft gemaakt, inclusief het niet uitbrengen van een echte Apple PDA.

Alsof dat niet genoeg was meldde Steve Jobs tussen neus en lippen door ook nog dat de iTMS op 15 juni in Europa zal worden gelanceerd, dat iTunes 4.6 waarschijnlijk vandaag te downloaden zal zijn, dat iPods WMA zullen ondersteunen indien WMA een marktaandeel van 50% behaalt, dat al het mogelijke gedaan wordt om de iPods goedkoper te maken.

Kortom, na een periode van rust lijken er nu toch echt spannende dagen en weken aan te komen. Stay tuned!

Discussie in het forum: Steve Jobs: ” We designed our own PDA device!”

Reageer op artikel:
Feit en fictie vieren hoogtij in Appleland
Sluiten