Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 29 juni 2004
Leestijd: 0 minuten

Apple’s All-in-one advertentie

Apple heeft een ontzettend leuke advertentie online gezet, hierin vind je veel recentelijk uitgebrachte producten in terug. In deze nieuwe lange advertentie (of eigenlijk bijna een muziek clip) komen o.a. de iTunes Music Store, iPod(-mini), AirTunes en de BMW integratie voor.

Het is een aanraden om deze swingende advertentie even te bekijken. Kijk wel uit, na het zien van deze advertentie zul je ook herhalend op het knopje “Buy Album” klikken in iTunes. Echter moeten we nog even tot oktober wachten totdat de iTunes Music Store ook in Nederland beschikbaar is.

iTunes + iPod advertentie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.