Sad
Sad Nieuws 28 juni 2004

Apple haalt met tijgernagels uit naar Longhorn

Vandaag begint om 10:00 in San Francisco de Apple Worldwide Developers Conference (WWDC). (Bij ons is dat 19:00 vanavond.) Deze 5 daagse conferentie is hoofdzakelijk bedoeld voor ontwikkelaars, IT professionals en mensen in de digitale media.

Maar ook de gewone consument heeft al voorpret. Steve Jobs gaat namelijk zoals gebruikelijk van start met de Keynote Speech, waarin hij meestal wel spectaculaire aankondigingen doet. Er wordt al geroddeld over nieuwe iMacs, een geheimzinnige “special event”, en 60 GB iPods. In elk geval zal Apple het nieuwe Mac OSX versie 10.4 tonen, “Tiger” genaamd.

MacMinute begon vandaag al vroeg met foto’s van enkele banners die Apple heeft opgehangen op de WWDC met daarin een stevige aanval naar Microsoft’s nieuwe operating genaamd “Longhorn”, dat eind 2006 uit moet komen. Microsoft ligt al maanden onder vuur omdat het nog zo lang duurt voordat Longhorn er is en op diverse websites en forums worden ze ervan beschuldigd features van Mac OSX te kopiëren. Apple lijkt dit ook te vinden zoals te zien is op de foto’s van MacMinute. Deze foto’s zijn op verzoek van de fotograaf verwijderd van hun site, maar ze zijn hier onder te zien.

Apple haalt uit naar Longhorn

Meer nieuws over de WWDC is uiteraard op MacOSX.nl te volgen.

forum topic over de WWDC hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple haalt met tijgernagels uit naar Longhorn
Sluiten