Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 21 juni 2004

Apple brengt Remote Desktop 2 uit

Apple heeft vandaag een compleet nieuwe Remote Desktop uitgebracht. Versie 2.0 van deze oplossing om op afstand computers mee te besturen ondersteunt nu ook VNC, een veelgebruikt protocol voor besturing op afstand. Met Remote Desktop 2 kun je dus nu ook niet-Mac systemen besturen.

Ook maakt deze versie het mogelijk om op afstand – zonder interactie met de gebruiker aldaar – softwarepakketten over ‘t netwerk te installeren en bij te houden, plus het selecteren van een opstartschijf voor de Mac op afstand.

Als klap op de vuurpijl kun je met Apple Remote Desktop ook nog eens tot 50 systemen tegelijk, op afstand, binnen één venster in de gaten houden (en besturen), Mac of niet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple brengt Remote Desktop 2 uit
Sluiten