Apple brengt AirPort Extreme 3.4.2 uit

4 reacties

Apple heeft AirPort Extreme 3.4.2 uitgebracht. Apple geeft aan deze update zeer aan te raden is voor computers die Airport Extreme gebruiken. Naast dat het netwerken “verbeterd” is, zijn er ook verbeteringen in de omgang met geheugen. De update is 752kB groot en -zoals altijd- beschikbaar via de Software Update in Mac OS X.

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  jeroenimo

  En zijn er al mensen die em erop hebben? Vooral mensen die geen airport base station hebben? Maar een “ander” merk WiFi router..
  Ik wacht eerst effe totdat de dapperen er goed resultaat mee halen voordat ik en erop pleur!:p
  Slechte ervaringen met airport update’s:(

 • Profielfoto
  iAgree

  Ik heb een draytek en das A geen extreme en B niet van apple dus ik denk dat het dan helemaal geen nut heeft om het te doen of vergis ik me ?

 • Profielfoto
  jeroenimo

  kweet niet… heb em net gedaan en merk geen verschil…
  geen meer of minder bereik

 • Profielfoto
  Rico Royal

  Ik merk weldegelijk verschil. Het airport icoontje en ook de verbinding laad eerder tijdens het opstarten. Ik heb mail als systeem startup item en die was voor de airport update al geladen en haalde post op voordat het draadloze netwerk was geinitialiseerd. Resulteerde in offline postbussen. Nu is dat weer omgekeerd zoals het hoort.
  Draytek router(11Mbit), Airport extreme kaart.