MacOSX.nl Exposé – Kijk op de afgelopen week

Door: Lucas Raggers - 1 reactie

De afgelopen twee weken stonden in het teken van twee nieuwe fenomenen in Appleland. De eerste noviteit is de schijnbare introductie van virussen voor de Mac, de tweede is de mogelijkheid om Mac OSX op x86-architectuur te draaien. Bij beide fenomenen kunnen echter heel wat kanttekeningen worden geplaatst. Want een virus dat zich niet verpreid is een wel heel apart virus en Panther op een Dell doet al helemaal de wenkbrauwen fronsen.

Het succes van de iTunes Music Store en de iPod blijft ook zorgen voor nieuws. De iTMS heeft een record behaald van 3.3 downloads in één week, de prijzen van de songs zullen niet verhoogd worden ondanks wat rumoer bij de platenmaatschappijen en Sony introduceert een Atrac-player en een eigen online muziekwinkel die dé concurrenten moeten worden van zowel de iTMS als de iPod. We wensen ze veel succes.

MacOSX.nl
MacOSX.nl heeft er een nieuw foefje bij: leeftijd onder je avatar. Vul je leeftijd even in in je profiel.
De MacOSX.nl Exposición Solar BBQ komt steeds dichterbij. Schrijf je hier dus even in als je ook op het strand van Scheveningen wil kluiven aan een worstje. De teller staat op 28 personen.
MacOSX.nl heeft tot slot 4820 leden en nadert daarmee dus het magische aantal van 5000. Blijf het woord van MacOSX.nl dus gretig verspreiden!

Forum
– Een draad met een hoog nonsensgehalte: voeg 1 woord toe verhaal
– Een draad met een averechts effect: Waarschuwing: reageer niet!.
– Er wordt te weinig geroddeld op MacOSX.nl. Heb jij een visionaire Apple blik? Deel het hier met ons.

Reacties

1 reactie
  • Profielfoto
    Turbanus

    Gelukkig dat ik dit las, want ik dacht dat ik allang op de lijst stond! Bij deze dan…..