Stof
Stof Nieuws 17 mei 2004

Garageband update 1.1

Apple heeft vandaag de eerste grote update voor Garageband beschikbaar gesteld: Garageband 1.1 (37.2 MB). Voor de inhoudelijke details van de update vertrouwen we op de release-info van Apple:

[textquote]GarageBand 1.1 addresses isolated performance and stability issues, allows per-track Echo settings similar to other effects, supports loop libraries in other disk locations, supports importing unprotected AAC audio files in addition to AIF and MP3 files, and addresses issues with ReWire support, moving GarageBand songs between different computers, Help support, fixing the timing of individual notes (as well as entire regions), and dragging entire tracks in the timeline.[/textquote]
Apple: Garageband 1.1
MacOSX.nl: Garageband 1.1 discussie in het forum

Addyboy was zo vriendelijk hierover een nieuwstip in te zenden.

Reageer op artikel:
Garageband update 1.1
Sluiten